Besök campingens poolområde belagd vid en av Ölands längsta sandstränder

Mitt i Ölands natursköna område finner du två av våra pooler, varav den ena är en barnpool. Bägge poolerna håller sköna temperaturer och är perfekta att svalka sig i under den öländska hettan. På området finns även en jacuzzi som enklast bokas i receptionen. Av säkerhetsskäl är hela området inhägnat med passage från receptionen. De restauranggäster som hellre vill sitta ute vid poolen för att äta och dricka behöver inte betala något extra förutsatt att man inte har tänkt sig att bada i någon av bassängerna.

Bada i vår pool på norra Öland under högsäsong

Under högsäsongen som råder perioden 14 juni – 9 augusti är pool-badet avgiftsbelagt, övriga dagar badar våra incheckade gäster gratis. Avgiften gäller för samtliga som vistas i vår vanliga pool eller vår barnpool. Medföljande personer som inte vill bada utan är med som sällskap går in gratis.

 

För dig som vill bada under lågsäsong i campingens pooler

Under lågsäsongen hos Sonjas, som är klassad från före 14 juni fram till och med efter den 9 augusti, är det fritt inträde till stora poolen och barnpoolen för dig som incheckad gäst, övriga måste betala.

 

Mellan klockan 19.00 – 21,30 är det fritt bad för barn under 15 år som är incheckad gäst, det gäller både låg- och högsäsong.

Barn under 12 år måste alltid medföljas av vuxen ansvarig i samband.

 

Prislista

Familj 2 vuxna + 3 barn max per dag 120:-
1 vuxen person per dag   45:-
1 barn per dag under 15 år   30:-
 Jacuzzi max 6 per.               540:- 2 tim  295:- 1 tim

pool på ölandbarnpoolnärbild barnpool på campingen poolhäng på campingenPool camping Öland Jacuzzi på Sonjas camping